Η Γραμμή Υποστήριξης και Αναφορών (Integrity Helpline) της United Group είναι ένα εμπιστευτικό εργαλείο αναφοράς (Whistleblowing) για τη δική σας χρήση, που δημιουργήθηκε και εκτελείται από ένα ανεξάρτητο τρίτο μέρος, τη NAVEX.

Όλοι οι εργαζόμενοι της United Fiber και της United Group καθώς και τρίτα μέρη  μπορούν να χρησιμοποιήσουν για Αναφορές ως κανάλι Whistleblowing τη Γραμμή Υποστήριξης και Αναφορών.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη Γραμμή Υποστήριξης και Αναφορών στον ιστότοπο ή τηλεφωνικά μέσω του σταθερού σας τηλεφώνου:

  • Γραμμή Υποστήριξης και Αναφορών (μέσω ιστότοπου): unitedgroup.ethicspoint.com
  • Γραμμή Υποστήριξης και Αναφορών (εφαρμογή για πρόσβαση μέσω κινητού/tablet) με Κωδικό QR

  • Αριθμός τηλεφώνου χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο (Ελλάδα): 800 000 0126

Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε διευκρινήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν τον Κώδικα Επιχειρηματικής Δεοντολογίας και Ηθικής, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις ή να επικοινωνήσετε με τoν τοπικό Υπεύθυνο Κανονιστικής Συμμόρφωσης της United Fiber η τον Επικεφαλής Κανονιστικής Συμμόρφωσης Διεύθυνση της United Group στην διεύθυνση: E-mail: [email protected].

Όλοι όσοι αναφέρουν έναν αληθινό προβληματισμό θα προστατεύονται πάντα, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Αναφορών και Μη Ανταπόδοσης Αντιποίνων (Whistleblowing and Antiretaliation Policy).

Η Γραμμή Υποστήριξης και Αναφορών της United Group είναι για Αναφορές whistleblowing και δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση από μέλη του κοινού ή πελάτες. Για παράπονα πελατών μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαβάσετε περισσότερα για την Γραμμή Υποστήριξης και Αναφορών της United Group πατήστε εδώ.